Komuniti Forum Bandar Bukit Raja, Klang Selangor
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Share | 
 

 Redeem Barang guna Treat Point Maybank

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
naima
Penduduk Baru
Penduduk Baru


Number of posts: 23

PostSubject: Redeem Barang guna Treat Point Maybank   8th December 2010, 6:26 am

Treat Point Maybanků tiba2 otak aku teringat pasal Treat Point Maybank. Bukan apa sebab dah sehari aku terpikir macam mana nak gantikan handpone Nokia aku yg rosak ni. Teringat Treat Point Maybank boleh aku cuba-cuba claim handphone dalam website maybank ni.

Tengok pada Treat Point Maybank aku ada dalam 71000 Treat Point Maybank, cari punya cari, ada le 4 handphone yang boleh digunakan untuk tebus Treat Point Maybank aku ni.

Nokia
Motorola
Samsung

Model mana aku lupa le plak, nanti aku update kemudian. Macam mana nak tebus Treat Point Maybank ni?
Kaunter Maybank
Redeem Maybank secara online di maybank2u

Paling senang di maybank2u le kan, tapi kena pastikan alamat tu betul le, jangan alamat rumah jiran pula. Korang pernag redeem barang guna Treat Point Maybank tak?
Back to top Go down
http://adf.ly/AMTc
ninna
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 150

PostSubject: Re: Redeem Barang guna Treat Point Maybank   8th December 2010, 8:29 pm

i selalu redeem kat mydin usj je .. dpt voucher 50 ..now tk sure ada ke tak coz p aritu tu dia kata temporary tkde ..carrefour terus tkleh dah
Back to top Go down
naima
Penduduk Baru
Penduduk Baru


Number of posts: 23

PostSubject: Re: Redeem Barang guna Treat Point Maybank   9th December 2010, 8:34 am

kalau2 awak ingat le, rm50 berap point ya kat mydin tu?
Back to top Go down
http://adf.ly/AMTc
ninna
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 150

PostSubject: Re: Redeem Barang guna Treat Point Maybank   9th December 2010, 9:31 am

dulu mydin 8500 ..now 10000 dah ..tp tk sure ada lg ke tak
Back to top Go down
 

Redeem Barang guna Treat Point Maybank

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Redeem code info with Redeem codes
» Sdo Season 3 Hack M Point-adds
» Microsoft Office 2007 (LITE!) - (Word - Excel - Power Point)
» 1000 Point High Elves
» October 6 Issue of Bearville Times - Free Mini Green Tracks, Trick or Treat Bag, Pin Lamp and more!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Forum Bandar Bukit Raja, Klang Selangor - bukitraja.net  ::  ::  :: -