Komuniti Forum Bandar Bukit Raja, Klang Selangor
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Share | 
 

 BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Pejo
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1870

PostSubject: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   24th April 2009, 11:28 am

Berita baik buat warga BBR terutama kaum Hawa.
Tak lengkap rasanya kalau rumah besar tanpa nilai prestij.
Kini peluang untuk anda memiliki barangan Vantage telah tiba.
Harga serendah RM 299.00 satu set (English Style).
Harga luar antara RM 400 hingga RM 700.00 satu set.
Juga peluang untuk buat bisnes - Sistem KUTU.
Berminat: Hubungi myWife (NIZA 019-3454912) JG 6, No. 42.
PELUANG KEEMASAN JANGAN DILEPASKAN...........
First Come First Served.
Back to top Go down
http://www.blogmasjid.bandarbukitraja.org
shamam@
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 576

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   24th April 2009, 1:04 pm

errr... ape ke benda barangan vantage ni Jo..??
demo elaborate sket... nak tahu gak ni?? ke utk kaum hawa jer.... scratch
Back to top Go down
azrills
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 95

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   24th April 2009, 1:41 pm

shamam@ wrote:
errr... ape ke benda barangan vantage ni Jo..??
demo elaborate sket... nak tahu gak ni?? ke utk kaum hawa jer.... scratch

a'ah...tibo2 jah, demo nih sihat ko dok?
runsing kawe tgk jiran kawe nih....
bare gapo tuh jo...
Back to top Go down
hafidzhmh
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1158

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   24th April 2009, 3:24 pm

shamam@ wrote:
errr... ape ke benda barangan vantage ni Jo..??
demo elaborate sket... nak tahu gak ni?? ke utk kaum hawa jer.... scratch

betul tuh, kena terangkan ckit.. Very Happy
Back to top Go down
http://www.zerotohundred.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts: 139

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   24th April 2009, 7:35 pm

bare godio ni pejo eh? acu oyak gak sikit...konpiuh kawe ni..mace dok ajin ddenga namo vantage ni...demo ambik mano?
Back to top Go down
http://www.bukitraja.net
Mail
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 142

PostSubject: Kalau minat..   25th April 2009, 12:23 pm

[img][/img]

Kalau nak beli call pejo dulu,
kalau nak katalog tengok kat sini dulu http://englishstylehome.fotopages.com/
Kalau takde duit boleh masuk buku dulu... eh boleh ke Pejo? Wink
Back to top Go down
eddy_fiza83
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 112

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   26th April 2009, 5:45 pm

kutu beli barang ekkk... kutu main duit tak nak buat ker?
Back to top Go down
pian7778
Admin
Admin


Number of posts: 997

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   27th April 2009, 12:59 am

azrills wrote:
shamam@ wrote:
errr... ape ke benda barangan vantage ni Jo..??
demo elaborate sket... nak tahu gak ni?? ke utk kaum hawa jer.... scratch

a'ah...tibo2 jah, demo nih sihat ko dok?
runsing kawe tgk jiran kawe nih....
bare gapo tuh jo...

wakkakaka...pening sikit la tu. Klate kalah piala FA. wakakakak
Back to top Go down
http://www.facebook.com/group.php?gid=89917308646
azrills
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 95

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   27th April 2009, 3:29 pm

pian7778 wrote:
azrills wrote:
shamam@ wrote:
errr... ape ke benda barangan vantage ni Jo..??
demo elaborate sket... nak tahu gak ni?? ke utk kaum hawa jer.... scratch

a'ah...tibo2 jah, demo nih sihat ko dok?
runsing kawe tgk jiran kawe nih....
bare gapo tuh jo...

wakkakaka...pening sikit la tu. Klate kalah piala FA. wakakakak

amboi pian, semalam bukan main lagi ko kutuk budak klate berus gigi atas kete...wakakwawakaka... Laughing
tapi lawak giler gaya ko cakap tuh...memang best arrr game sape x tgk live memang rugi wwooo...
kalah xpe janji puas hati....tok gitu pejo..???
Back to top Go down
pian7778
Admin
Admin


Number of posts: 997

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   27th April 2009, 3:50 pm

azrills wrote:
pian7778 wrote:
azrills wrote:
shamam@ wrote:
errr... ape ke benda barangan vantage ni Jo..??
demo elaborate sket... nak tahu gak ni?? ke utk kaum hawa jer.... scratch

a'ah...tibo2 jah, demo nih sihat ko dok?
runsing kawe tgk jiran kawe nih....
bare gapo tuh jo...

wakkakaka...pening sikit la tu. Klate kalah piala FA. wakakakak

amboi pian, semalam bukan main lagi ko kutuk budak klate berus gigi atas kete...wakakwawakaka... Laughing
tapi lawak giler gaya ko cakap tuh...memang best arrr game sape x tgk live memang rugi wwooo...
kalah xpe janji puas hati....tok gitu pejo..???


wakakka, memang semangat diorang tu kuat la. Siap bini aku cakap, mintak2 la kelantan menang hari tu pasal kesian tgk diorang datang siap mandi kat petronas kat serdang tu. Penuh plak van dia.

Tapi memang aku respek player kelantan ngan penyokong dia la. Mmang main bagus. Penyokong diorang pun bagus. Memang sehati-sejiwa betul. Kalau buat ombak. semua buat. Kalau selangor punya memang tak best sngat.

Takut tu tgk gelombang merah...penuh giler stadium ngan orang kelantan. Tapi takda rezeki nak buat macamana
Back to top Go down
http://www.facebook.com/group.php?gid=89917308646
encik.x
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 95

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   28th April 2009, 9:29 am

kena le cuba lagi thn depan. mungkin masa turun main, tak minta restu tok guru kot..tu yg tewas tipis tu
Back to top Go down
Pejo
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1870

PostSubject: Nak cerita bola ker Vantage?   28th April 2009, 1:32 pm

Pasal bola,
betoi kata azrills, kalah takpe asal main best.
Org kata kalah bermaruah.
Selangor menang - nasib jer...

Pasal Vantage,
Ni barang pinggan mangkuk yang diimport penuh dari luar negara
Kalu pasal barangan dapur, sinonim dengan org pompuan
Sebab tu aku tak de la pandai sangat nak crite
Kalu sapa sapa yang minat, boleh call bini aku.
Ada sampel display kat rumah aku.
Tapi aku ada sumber nak dapatkan stok tu..
Bayaran: boleh cash @ sistem Kutu (ansur2 ikut kumpulan masing2)
Yang jadi ketua kumpulan Kutu- ada harga istimewa untuk extra stok.
Back to top Go down
http://www.blogmasjid.bandarbukitraja.org
Pejo
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1870

PostSubject: Boleh masuk sistem kutu   28th April 2009, 1:39 pm

Mail wrote:
[img][/img]

Kalau nak beli call pejo dulu,
kalau nak katalog tengok kat sini dulu http://englishstylehome.fotopages.com/
Kalau takde duit boleh masuk buku dulu... eh boleh ke Pejo? Wink

Kalu biasa kita wat Kutu untuk duit jer....
tapi kali ni, bukan dapat duit tapi dapat barang.
Contoh: Harga 299.00 ;Ada 10 orang, bayar 10 kali (bulan)
Bayaran masih lagi RM 299.00.
Iaitu RM 299.00 pada bulan pertama untuk orang pertama
RM 299.00 pada bulan kedua untuk orang kedua.
Begitulah seterusnya..... sehingga bulan ke-10.

Jadi dalam satu kumpulan, seorang ahli hanya bayar RM 29.90 jer untuk sebulan.
Istimewa untuk ketua kumpulan, dia dapat beli satu lagi barang pada harga istimewa (maybe 50%)
Tugas dia- pastikan bayaran/kutipan duit daripada anak Kutu (ahli yang lain)
Back to top Go down
http://www.blogmasjid.bandarbukitraja.org
pian7778
Admin
Admin


Number of posts: 997

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   28th April 2009, 6:52 pm

Pejo wrote:
Mail wrote:
[img][/img]

Kalau nak beli call pejo dulu,
kalau nak katalog tengok kat sini dulu http://englishstylehome.fotopages.com/
Kalau takde duit boleh masuk buku dulu... eh boleh ke Pejo? Wink

Kalu biasa kita wat Kutu untuk duit jer....
tapi kali ni, bukan dapat duit tapi dapat barang.
Contoh: Harga 299.00 ;Ada 10 orang, bayar 10 kali (bulan)
Bayaran masih lagi RM 299.00.
Iaitu RM 299.00 pada bulan pertama untuk orang pertama
RM 299.00 pada bulan kedua untuk orang kedua.
Begitulah seterusnya..... sehingga bulan ke-10.

Jadi dalam satu kumpulan, seorang ahli hanya bayar RM 29.90 jer untuk sebulan.
Istimewa untuk ketua kumpulan, dia dapat beli satu lagi barang pada harga istimewa (maybe 50%)
Tugas dia- pastikan bayaran/kutipan duit daripada anak Kutu (ahli yang lain)

ni ko yang taip ke bini ko yang taip? Arrow
Back to top Go down
http://www.facebook.com/group.php?gid=89917308646
eddy_fiza83
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 112

PostSubject: Re: BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA   29th April 2009, 2:24 am

aku nak main kutu duit... tak nak bukak ke business nie.. en pejo?
Back to top Go down
 

BARANGAN VANTAGE - HARGA ISTIMEWA

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Forum Bandar Bukit Raja, Klang Selangor - bukitraja.net  ::  :: -