Komuniti Forum Bandar Bukit Raja, Klang Selangor
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Share | 
 

 urut refleksologi.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rosdan
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 400

PostSubject: urut refleksologi.   2nd September 2009, 8:04 am

Ahlul BBRCF sekalian,

ada tak kenal mana2 tukang urut refleksologi?...
bapak aku sakit belakang, nak cari tukang urut..
dia nak cari yang urut refleksologi..
kalau boleh area Shah Alam atau Klang...

.
Back to top Go down
http://dent73.wordpress.com
eshakimaina_zul
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1438

PostSubject: Re: urut refleksologi.   10th September 2009, 2:32 pm

cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang,
Menyetujui tidak semestinya menyokong,
Menegur tidak bermakna membenci,
dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik."
Back to top Go down
rosdan
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 400

PostSubject: Re: urut refleksologi.   10th September 2009, 9:12 pm

eshakimaina_zul wrote:
cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

TQ.
dah jumpa satu kat Meru,
masuk petang tadi dah 3 kali urut....

R

.
Back to top Go down
http://dent73.wordpress.com
miens7
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1121

PostSubject: Re: urut refleksologi.   11th September 2009, 11:29 am

rosdan wrote:
eshakimaina_zul wrote:
cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

TQ.
dah jumpa satu kat Meru,
masuk petang tadi dah 3 kali urut....

R

.


kat meru tu rumah ke kedai..??

berminat gak nak gi ngurut ni....
Back to top Go down
becor
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1500

PostSubject: Re: urut refleksologi.   11th September 2009, 11:49 am

miens7 wrote:
rosdan wrote:
eshakimaina_zul wrote:
cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

TQ.
dah jumpa satu kat Meru,
masuk petang tadi dah 3 kali urut....

R

.


kat meru tu rumah ke kedai..??

berminat gak nak gi ngurut ni....
asyik mengurut je ko nie...
Back to top Go down
eshakimaina_zul
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1438

PostSubject: Re: urut refleksologi.   11th September 2009, 2:41 pm

miens7 wrote:
rosdan wrote:
eshakimaina_zul wrote:
cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

TQ.
dah jumpa satu kat Meru,
masuk petang tadi dah 3 kali urut....

R

.


kat meru tu rumah ke kedai..??

berminat gak nak gi ngurut ni....
kedai la..
ikut pintu belakang ...... lol!

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang,
Menyetujui tidak semestinya menyokong,
Menegur tidak bermakna membenci,
dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik."
Back to top Go down
miens7
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1121

PostSubject: Re: urut refleksologi.   11th September 2009, 5:08 pm

becor wrote:
miens7 wrote:
rosdan wrote:
eshakimaina_zul wrote:
cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

TQ.
dah jumpa satu kat Meru,
masuk petang tadi dah 3 kali urut....

R

.


kat meru tu rumah ke kedai..??

berminat gak nak gi ngurut ni....
asyik mengurut je ko nie...

badan nak pakai lama...kena ler urut selalu...ahaksss....
Back to top Go down
rosdan
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 400

PostSubject: Re: urut refleksologi.   11th September 2009, 7:09 pm

miens7 wrote:
rosdan wrote:
eshakimaina_zul wrote:
cuba ni....

Mohd Al Faizal @ Pak Arab

contact : 016 621 3313 / 016 314 2564

alamat : TBG 1022 batu 2 jalan kapar 41400 klang, selangor

TQ.
dah jumpa satu kat Meru,
masuk petang tadi dah 3 kali urut....

R

.


kat meru tu rumah ke kedai..??

berminat gak nak gi ngurut ni....


kat rumah..

RM30/jam


.
Back to top Go down
http://dent73.wordpress.com
Mail
Penduduk Lama
Penduduk Lama


Number of posts: 142

PostSubject: urut pun sodap...   17th September 2009, 10:13 am

lama tak baca forum, dah ada macam-macam tajuk rupanya. Terasa nak share info pasal refleksologi ni sebab aku ni kira hardcore jugak pegi urut refleksologi ni.

Kt area klang ni aku pergi kat Flat Mawar Persiaran Bukit Raja tu (Jalan ke Jusco BBK), Wak Romat orang nya. dia urut pakai kayu, kesannya mantap. Badan sihat dan yang penting PKL. banyak dah orang yang sakit kronik yang urut ngan dia menjadi, yang lumpuh boleh jalan, yang kencing manis dah kencing tawar, yang 'tak bangun' dah PKL. Yang datang berubat ngan dia pun ramai yang nak PKL je... dia buat kat rumah je...Charge 20 Hinggit.. murah tu beb, dia pulak OKU (Rabun tahap serius) dan asnaf PZS. jadi kira berubat sambil mendermalah tu... No nya 016 279 1443

Tapi pada yang minat urut kaki + badan. aku recommend jumpa Bang Aidil Sek 11 Shah Alam, kedai mandi herba Seri Harum tu. urut kaki + badan + mandi wap lebih kurang RM80 utk 'members' dan RM95 utk non members. yang berduit boleh la cuba. No dia 016 609 8616

Senang je nak tau yang mana bagus... pergi kat tukang urut tu dan jangan cerita sakit apa biar diorang yang beritau kita sakit apa... kalau yang bagus semua yang kita sakit dia beritau, kalau yang tak tau tu diorang akan sebok suruh beli ubat je dan lepas kita urut badan lagi teruk sakit.
Back to top Go down
sonazm
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 1077

PostSubject: Re: urut refleksologi.   24th September 2009, 12:31 pm

Pok cik pun nak pi berurut jugak lah.. Very Happy
Back to top Go down
http://www.facebook.com/nazri.mohamednor
zapin@gamelan
Bakal Jadi AJK Forum
Bakal Jadi AJK Forum


Number of posts: 223

PostSubject: Re: urut refleksologi.   24th September 2009, 4:45 pm

urut utk kaum hawa yg baru lepas bersalin ada tak any pakej ....

mana tahu ada pengalaman dr sang2 suami di sini
Back to top Go down
Makcik Rokiah
Penduduk Baru
Penduduk Baru


Number of posts: 1

PostSubject: Re: urut refleksologi.   8th July 2010, 2:21 am

Kepada sesiapa yang tercari-cari tukang urut untuk wanita bolehlah call/sms makcik. Makcik mengurut orang mengandung, bersalin (normal/operate), tegang urat, lenguh2, & angin dalam badan. Mandian & rawatan ibu lepas bersalin pun boleh jugak. Makcik tinggal di Meru. Kalau berminat bolehlah bagi nama & alamat, makcik akan pergi sendiri. Tel: 012-3159028
Back to top Go down
rosdan
AJK Forum
AJK Forum


Number of posts: 400

PostSubject: Re: urut refleksologi.   8th July 2010, 11:19 pm

Makcik Rokiah wrote:
Kepada sesiapa yang tercari-cari tukang urut untuk wanita bolehlah call/sms makcik. Makcik mengurut orang mengandung, bersalin (normal/operate), tegang urat, lenguh2, & angin dalam badan. Mandian & rawatan ibu lepas bersalin pun boleh jugak. Makcik tinggal di Meru. Kalau berminat bolehlah bagi nama & alamat, makcik akan pergi sendiri. Tel: 012-3159028

utk urut satu badan dgn simpul biawak brp kira?
Back to top Go down
http://dent73.wordpress.com
 

urut refleksologi.

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Komuniti Forum Bandar Bukit Raja, Klang Selangor - bukitraja.net  ::  ::  :: -